Onder het motto: "FUN – VOORUITGANG – MORE FUN" richt de tennisschool zich voornamelijk op tennisverenigingen in de regio Utrecht.
Ons uitgangspunt is de opzet van een kwalitatief hoogwaardige tennisschool met voor tennisverenigingen een vaste trainer.
Door de inzet van gemotiveerde gediplomeerde tennistrainers, die regelmatig worden bijgeschoold in de laatste ontwikkelingen op tennisgebied, proberen wij een band op te bouwen met de verenigingen en hun leden.
Hierdoor kunnen leerzame en uitdagende trainingen worden aangeboden en wordt voorkomen dat de tennisschool een onpersoonlijke "tennisfabriek" wordt.
Intentie daarbij is te streven naar continuïteit d.m.v. het aangaan van een langdurige samenwerking met de verenigingen en hun leden.
In de trainingen, die zowel overdag als 's avonds worden aangeboden, wordt gewerkt met groepen van beginnende en gevorderde tennissers.
Door te werken in niet te grote groepen is er veel aandacht voor de individuele tennissers. Naast de groepslessen bestaat de mogelijkheid om privélessen te nemen, zowel individueel als met tweetallen.

Bent u als bestuurder van een tennisvereniging op zoek naar een trainer en spreekt onze visie u aan, neem dan contact op met Tennisschool 2ACE.